Пениран памук
29 март 2024

От материя Пениран памук предлагаме Дамски, Мъжки и детски пижами. Изключителната мекота на материята допринася за комфорта по време на сън.

прочети още

Решихме да Ви разкажем за най - често срещани материи за производство на спално бельо, за техните приедимства и малки недостатъци. В каталога на нашия онлайн магазин ще откриете спално бельо, комплекти с олекотена завивка, детско спално бельо, спално бельо на части - калъфки за възглавници, спални пликове, чаршафи с ластик и прави долни чаршафи, както и летни и зимни олекотени завивки, бебешко спално бельо от материи с които ще ви запознаем , за да можете бързо и лесно да си направите Вашия избор.

прочети още

Първото, което трябва да уточним е какво е това шалте. Най- просто казано това е покривало за легло. То може да бъде тънко или с някакъв пълнеж, най - често силиконизирана вата. Как да си изберете подходящо за Вас и Вашето семейство покривало за легло, дали е необходимост. Шалтето се предлага в много цветове и материи, за да можете да го съчетаете с интериора на Вашата спалня. Те придават повече уют и завършен вид на стаята, а ако търсите да промените визията на спалнята чрез тях ще я постигнете лесно. Предлагаме Ви да разгледате нашия сайт със прекрасни идеи за Вашата спалня. При нас ще откриете кувертюри и шалтета в различни размери, цени и десени.

прочети още

Как да изберете най - подходяща олекотена завивка. Вече няма нужда да си задавате този въпрос, тъй като в предложения от нас наръчник ще намерите всичко, което трябва да знаете. а именно : размер на завивка, завивка според сезона, според пълнежа, според състава на лицевия плат. Прочетете нашите насоки за да се насладите на отличен избор на завивка за Вас и Вашето семейство.

прочети още