Олекотени Завивки Памук

 Олекотени Завивки Памук

В онлайн магазин  Yaks-bedding.com можете да откриете богат избор от Летни Олекотени Заввивки и Зимни Олекотени Завивки едноцветни, разноцветни, различни десени и размери. Олекотените завивки са изработени от памучен плат - 100% памук с различна гъстота на нишките. Предлагаме завивки в единичен и двоен размер от материи фин памук и ранфорс. Имате възможност да си закупите комплект калъфки за възглавници с размер 50/70 см и олекотена завивка според сезона - лятна или зимна. Всички завивки са тигелирани, за пълнеж се използва силиконозирана вата в различен грамаж според сезона.

Лятна Олекотена завивка се предлага в размери подходящи за единично легло и спалня, пълнеж силиконизирана вата 150гр./м2. Завивката е прошита и обкантена, което я прави  вариант да се използва и като покривка за легло, шалте. Летните завивки прижават отлична въздушна пропускливост, това свойство предпазва от прегряване и спарване на кожата, особено през горещите летни дни.

Зимните Олекотени завивки се предлагат в съшите размери с пълнеж силиконизирана вата 300гр./м2.

Памучните зимни и летни завивки са изключително подходящи за използване в домашни условия, хотели, къщи за гости, хижи тъй  като са лесни за поддръжка, много здрави, издържат на интензивно ползване и многократно пране.

Разгледайте нашите предложения, промоции и намаления!

Подреди по
Филтри
Категории
Марки
Зимни завивки
Летни завивки
Размер
Цвят
Лицев плат
Цена